1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Elexon İngiltere’nin enerji faturası ödeme planını yönetebilir

Elexon İngiltere’nin enerji faturası ödeme planını yönetebilir

Elexon'un, hükümetin Enerji Fiyat Garantisi’nin bir yöneticisi olmasını sağlamak için Dengeleme ve Uzlaştırma Yasasında değişiklik yapılması önerildi.

Elexon İngiltere’nin enerji faturası ödeme planını yönetebilir

Enerji Günlüğü - Eloxon, hükümetin enerji faturası dondurma ödeme planını içeren Enerji Fiyat Garantisi’nin yönetimini ele alabilmek için Dengeleme ve Uzlaştırma Yasası’nda değişiklik önerisi verildi.

Birleşik Krallık’ta enerji konusunda faaliyet gösteren Elexon'un, hükümetin yeni ve enerji faturası dondurma ödeme planını içeren Enerji Fiyat Garantisi’ni yönetmesini sağlamak için Dengeleme ve Uzlaştırma Yasasında bir değişiklik önerildi. Önerilen yasa değişikliğinin kabul edilmesi halinde Elexon, hükümetin söz konusunu ödeme planında işlev sahibi olacak.

Değişiklik teklifi, İngiltere’nin elektrik sistem operatörü National Grid ESO tarafından öne sürüldü. Yenilenebilir enerjiye ilişkin çalışmalar yürüten National Grid ESO, ülkenin elektrik piyasası için dengeleme ve uzlaştırma aracı olarak Elexon’un, yerel müşteriler için tasarlanan ödeme planı için yönetici olarak hareket ettiğini öngördüğünü bildirdi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler