1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerji Bakanlığı 10 bilişim personeli alacak

Enerji Bakanlığı 10 bilişim personeli alacak

Enerji Bakanlığı bilişim uzmanı 10 kişiyi sınavla işe alacak.

Enerji Bakanlığı 10 bilişim personeli alacak

Enerji Günlüğü - Enerji Bakanlığı bilişim uzmanı 10 kişiyi sınavla işe alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nda tam zamanlı sözleşmeli bilişim personeli olarak istihdam etmek üzere, 10 kişiyi sınavla işe alacak. Sınava 300 aday kabul edilecek.

Sınava katılmaya hak kazanacak adaylar; sunacakları başvuru evrakı ile KPSS ve YDS sınavlarından aldıkları puanlara göre sıralanmak suretiyle belirlenecek. 

Başvurmak isteyenlerin fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği veya endüstri mühendisliği bölümlerinden; fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca Kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmaları gerekiyor. 

İsteklilerin ayrıca sözleşme ücret tavanına göre değişmek üzere 2 ila 10 yıllık tecrübe sahibi olmaları bekleniyor. 

Başvurular 26 Ekim 2020 günü başlayacak ve 06 Kasım 2020 günü mesai bitimine kadar devam edecek. Başvuru dosyalarının, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı, Nasuh Akar Mahallesi, Türkocağı Caddesi, No: 2, 06520, Bahçelievler, Çankaya, Ankara adresine kargo ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla gönderilmesi gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler