1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Enerjisa çocuklar için Kısa Öykü Yarışması düzenliyor

Enerjisa çocuklar için Kısa Öykü Yarışması düzenliyor

Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından çocuklar için düzenlenen öykü yarışmasının ikincisi “Herkes İçin Daha İyi Bir Gelecek” teması ile başlıyor. Son başvuru tarihi 10 Şubat.

Enerjisa çocuklar için Kısa Öykü Yarışması düzenliyor

Enerji Günlüğü - Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ’ın hayata geçirdiği “Enerjimi Koruyorum” sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklar için düzenlenen öykü yarışmasının ikincisi başlıyor.

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ’ın 13 yıl önce hayata geçirdiği uluslararası ödüllü “Enerjimi Koruyorum” sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen “Kısa Öykü Yarışması”nın ikincisi için geri sayım başladı. Türkiye çapında düzenlenecek yarışmanın bu yılki teması “Herkes İçin Daha İyi Bir Gelecek” olarak belirlendi. 

Türkiye çapındaki “Kısa Öykü Yarışması”nda üçüncü ve dördüncü sınıf seviyesindeki çocuklar, hayal güçlerini kullanarak; dünya üzerinde yaşayan tüm canlıları, çevremizi korumanın, kaynaklarımızı verimli kullanmanın, hep birlikte temiz bir çevrede, sağlıklı, mutlu ve iyi şekilde yaşamanın akıllarında neler canlandırdığını yazıya dökecek. Çocuklar, “Herkes İçin Daha İyi Bir Gelecek”in düşünü kurup, öyküsünü yazacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 10 ŞUBAT

Son başvuru tarihi 10 Şubat olan yarışmada seçilen en iyi 10 öykü, seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilerek QR kodla zenginleştirilmiş özel bir kitap olarak tasarlanacak. Hazırlanan özel kitap, 23 Nisan’da çocuklara armağan edilecek.

Başvurular, http://enerjimikoruyorum.org/oyku-yarismasi.html adresine e-posta yoluyla gönderilecek. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler