1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa Dağıtım şirketleri müşteriye daha yakın

Enerjisa Dağıtım şirketleri müşteriye daha yakın

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, müşterilerine işlem kolaylığı sağlamak amacıyla Kullanıcı Hizmet Merkezleri’ni devreye aldı.

Enerjisa Dağıtım şirketleri müşteriye daha yakın

Enerji Günlüğü - Üç elektrik dağıtım bölgesinde, Enerjisa Enerji çatısı altında faaliyet gösteren ve yaklaşık 21 milyon tüketiciye (her 4 kişiden birine) hizmet ulaştıran Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, müşterilerine işlem kolaylığı sağlamak amacıyla yeni bir adım attı.

Her üç şirket de müşterilerine farklı ilçelere gitmeden, kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak üere Kullanıcı Hizmet Merkezleri’ni devreye aldı. 2023 yılı itibariyle faaliyete geçirilen 124 Kullanıcı Hizmet Merkezi sayesinde Enerjisa Dağıtım Şirketleri, vatandaşlardan gelen taleplere daha hızlı dönüş yapabiliyor.

İŞLEMLER TEK BİR MERKEZDE

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Kullanıcı Hizmet Merkezleri ile bağlantı başvurusu, arıza bildirimi, kaçak elektrik enerjisi kullanım ihbarları, şikâyetler ve dağıtım faaliyeti konularına ilişkin yapılan başvuruların alınması ve müşteri bilgilendirilmesi işlemleri yapılabiliyor. KMH’ler il merkezleri ile nüfusu 50 binin üzerindeki ilçelerde proje onayı ve geçici kabul işlemleri de gerçekleştirebiliyor.

MÜŞTERİYE FİZİKİ YAKINLIK

Elektrik Dağıtım Sistemi Yönetmeliği kapsamında kurulan Enerjisa Dağıtım Şirketleri Kullanıcı Hizmet Merkezleri, kurulum lokasyonları itibariyle kullanıcılara yakın ve hayatlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Kullanıcı Hizmet Merkezleri’nin, Büyükşehir Belediyelerinin merkez ilçelerinde kullanıcıya mesafesi 20 km’yi aşmayacak şekilde ve diğer illerde 5 bin nüfustan fazla olan ilçelerde kurulumu tamamlandı.

İSTANBUL ANADOLU VE 13 İLDE

Enerjisa Dağıtım Şirketleri, İstanbul Anadolu Yakası ile 13 ilde elektrik dağıtım faaliyetleri yürütüyor. Enerjisa Dağıtım Şirketleri çatısı altında, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakası’nda, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Kilis, Mersin, Osmaniye ve Hatay’da hizmet sunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler