1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerjisa Enerji'de Yatırımcı İlişkileri Rawand Faraj'dan sorulacak

Enerjisa Enerji'de Yatırımcı İlişkileri Rawand Faraj'dan sorulacak

Enerjisa Enerji Yatırımcı İlişkileri, Birleşme ve Devralma ve Vergi Direktörü görevini üstlenen Sabriye Gözde Çullas’ın istifası üzerine Yatırımcı İlişkileri direktörlüğü'ne Rawand Faraj üstlendi.

Enerjisa Enerji'de Yatırımcı İlişkileri Rawand Faraj'dan sorulacak

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji’de [ENJSA] Yatırımcı İlişkileri, Vergi ve Kurumsal Ofis Grup Müdürlüğü görevine Rawand Faraj getirildi. 

Enerjisa Enerji AŞ [ENJSA] Yatırımcı İlişkileri, Birleşme ve Devralma ve Vergi Direktörü olarak görev yapan Sabriye Gözde Çullas'ın görevinden ayrıldığı ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğinin son bulduğu bildirildi.

İstifa sonrası Yatırımcı İlişkileri, Vergi ve Kurumsal Ofis Grup Müdürlüğü görevini Rawand Faraj üstlenirken Yatırımcı İlişkileri Süreç Yöneticisi olarak Burak Şimşek görev aldı. Şirket, Sabriye Gözde Çullas'ın görevden ayrılmasının ardından Kurumsal Yönetim Komitesi'nin yeni üyesini ise daha sonra açıklayacağını duyurdu.

Rawand Faraj, Enerjisa Enerji’de daha önce Kurumsal Finansman ve Hazine Başkanlığı ve Kurulsam Ofis ve Sürdürülebilirlik Başkanlığı görevlerini de üstlenmişti. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler