1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Enerjisa’da dağıtım işlerinin başına Oğuzhan Özsürekci atandı

Enerjisa’da dağıtım işlerinin başına Oğuzhan Özsürekci atandı

Başkent EDAŞ, Toroslar EDAŞ ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ (AYEDAŞ) şirketlerinin genel müdürlüğü görevine Oğuzhan Özsürekçi getirildi. 

Enerjisa’da dağıtım işlerinin başına Oğuzhan Özsürekci atandı

Enerji Günlüğü - Başkent, Toroslar ve İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım şirketlerinin genel müdürlüğü görevine Oğuzhan Özsürekçi getirildi. 

Türkiye’de Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ ile 14 ilde 21 milyonu aşkın tüketiciye elektrik dağıtım hizmeti veren Enerjisa Dağıtım Şirketleri’nde Süleyman Samsa Genel Müdürlük görevini bırakıyor. Yeni dönemde Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürlüğü görevini Oğuzhan Özsürekci üstlenecek. Özsürekci Genel Müdürlük görevini 1 Temmuz 2022 itibariyle devralacak. Özsürekci, bundan önce Enerjisa Dağıtım Şirketleri Saha Operasyonları Grup Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

baskent-elektrik-kar-kis.jpegOĞUZHAN ÖZSÜREKCİ KİMDİR?

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Oğuzhan Özsürekci, 2002 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu, 2008 yılında aynı bolümde yüksek lisansını tamamladı. Özsürekçi, 2003 yılında katıldığı Başkent EDAŞ’ta çeşitli farklı pozisyonlarda çeşitli görevler üstlendi.

Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, “Dağıtım birimimizde Genel Müdürlük görevini iki yılı aşkın süredir yürüten Süleyman Samsa’ya tüm katkıları için teşekkür ediyor, Oğuzhan Özsürekci’ye de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

KESİNTİSİZ KALİTELİ ENERJİ İÇİN...

Enerjisa’nın 2009 yılında devraldığı Başkent EDAŞ ile 2013’te devraldığı Ayedaş ve Toroslar EDAŞ ile elektrik dağıtım faaliyetlerinde sektörün lideri konumunda olduğunu belirterek “Ülkemizin farklı coğrafyalarında yeri geldiğinde yangın, sel ve yoğun kar gibi afetlerde dahi kaliteli ve kesintisiz enerji için faaliyet gösteren elektrik dağıtım şirketlerimiz yeni dönemde de hem sektöründeki liderliğine hem de hizmet bölgelerindeki aralıksız yatırım, bakım ve arıza onarım çalışmalarına devam edecektir” ifadelerini kullandı.

DÖRT TÜKETİCİDEN BİRİ ENERJİSA MÜŞTERİSİ

Türkiye’deki elektrik tüketicilerinin yaklaşık dörtte birine elektrik dağıtım hizmeti sağlayan Enerjisa Dağıtım Şirketleri; Başkent EDAŞ ile Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Kastamonu, Karabük, Bartın ve Zonguldak’ta 2009 yılından bu yana, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakasında, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Kilis ve Osmaniye’de ise 2013 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürüyor. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler