1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa’dan müşteri hizmetlerinde yeni bir soluk

Enerjisa’dan müşteri hizmetlerinde yeni bir soluk

Elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, Ankara Söğütözü’nde Müşteri Hizmetleri Merkezi’ni sektöründe ilk olan konseptiyle açtı.

Enerjisa’dan müşteri hizmetlerinde yeni bir soluk

Enerji Günlüğü - Enerjisa Enerji, bütünsel bir bakış açısıyla hizmet merkezlerinin konseptini yeniliyor. Keşif ve merak duygusunu tetikleyen, kesintisiz müşteri deneyimi sunan ve enerjinin yolculuğuna dair birçok sürprizi içinde barındıran yepyeni konseptini ilk olarak Ankara Söğütözü Müşteri Hizmetleri Merkezi’nde müşterileri ve ziyaretçileri ile buluşturuyor.

Eşit erişim prensibiyle engelsiz bir müşteri deneyimini bu merkezde de hayata geçiren Enerjisa Enerji, yenilenen konseptinde giriş alanındaki danışma, yeni nesil kiosklar ve sıra almayı kolaylaştıran dijital bilet uygulaması müşterileri karşılıyor. Dijital ekranlar ile müşteriler yönlendirilir ve bilgilendirilirken, Enerjisa Dijital Hizmet Merkezi ile müşteriler işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde kendi kendilerine tamamlayabiliyor. Farklı hedef kitlelere hitap edebilecek ilgi çekici etkinlikler için özel tasarlanan modüler bekleme alanı ise müşterilere konfor sağlıyor.

ENERJİ TÜNELİ İNTERAKTİF BİR ENERJİ MÜZESİ

Tasarım ve uygulama aşamalarında dünyaca ünlü konsept tasarım ve dijital deneyim ajansları ile birlikte çalışan Enerjisa Enerji, insanlık tarihinin en büyük keşiflerinden biri olan enerjinin yolculuğunu tüm müşterilerine ilgi çekici ve interaktif içeriklerle anlatacak. Enerji Tüneli’ni sürpriz içeriklerle tüm müşterilerine unutamayacakları ve çevrelerine anlatmak için sabırsızlanacakları bir deneyim sunma hedefiyle interaktif bir enerji müzesi olarak tasarlayan Enerjisa, daha iyi bir gelecek yolculuğunu devam ettirme ve müşterilerini bu anlamda bilinçlendirme misyonunu, sürdürülebilirliği ve teknolojiyi odağına alarak kuvvetlendirdi.

MERKEZ GÜNEŞ ELEKTRİĞİ KULLANACAK

Enerjisa Enerji Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk yaptığı açıklamada, “Müşteri Hizmetleri Merkezimiz, hem yüzde 100 yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen temiz ve yeşil enerjiyi kullanacak hem de dış alanlarda güneş enerjisiyle çalışan bekleme üniteleri ve elektrikli araç şarj istasyonları gibi şirketimizin vizyonunu doğrudan yansıtan, doğa dostu ve sürdürülebilirlik odaklı çözümler sunacak. Yeni enerji dünyasını deneyimlemek isteyen müşterilerimizi Ankara Söğütözü Müşteri Hizmetleri Merkezimize bekliyoruz” dedi.

Esentürk ayrıca, Enerji Tüneli’nde gezen ziyaretçilerin, sera gazının dünyamız üzerindeki etkilerini gözlemleyebileceklerini ve yenilenebilir kaynaklardan enerji üretiminin ne kadar çevre dostu olduğunu gerçek zamanlı istatistiklerle görebileceklerini de belirtti. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler