1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Enerjisa’nın yeni konseptli müşteri hizmet merkezinin ikincisi Osmaniye’de

Enerjisa’nın yeni konseptli müşteri hizmet merkezinin ikincisi Osmaniye’de

Türkiye elektrik dağıtım, perakende satış ve müşteri çözümleri şirketi Enerjisa Enerji, yeni konseptli müşteri hizmet merkezinin ikincisini depremden etkilenen Osmaniye’de açtı. 

Enerjisa’nın yeni konseptli müşteri hizmet merkezinin ikincisi Osmaniye’de

Enerji Günlüğü - Global tasarım, konsept ve deneyim ajanslarıyla çalışarak hazırladığı yeni konseptli yenilikçi müşteri hizmetleri merkezini Aralık ayı başında ilk kez Ankara Söğütözü’nde açan Enerjisa Enerji, yeni konseptli ikinci merkezi için depremden etkilenen Osmaniye’yi tercih etti. Müşterilerin kısıtlı zamanlarında işlemlerini daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için özel olarak tasarlanan merkez, Osmaniye’de hizmete girdi. 

TAMAMEN YENİLENEBİLİR ELEKTRİĞİ KULLANILIYOR

Yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen temiz ve yeşil enerji kullanan müşteri hizmetleri merkezleri, kağıt tasarrufu sağlayacak dijital ekranlar ve yeni nesil kiosk ile sürdürülebilirlik vizyonunu müşterileriyle buluşturmayı amaçlıyor. Ayrıca, farklı hedef kitlelere hitap eden özel tasarlanmış modüler bekleme alanı ve yeni nesil dijital ekranlar ile müşterilere konforlu bir ortamda ilgi çekici etkinliklerle bilgilenme imkanı sunuyor.

EŞİT ERİŞİM SAĞLIYOR

Müşteri Hizmetleri Merkezinde ebeveyn odası, engelli hareket alanları, işaret dili bilen müşteri temsilcisi desteği ve daha birçok uygulama ile müşterilerinin tamamına kesintisiz ve eşit erişim sağlıyor.

“MÜŞTERİLERİMİZ İŞLEMLERİNİ KOLAY VE HIZLICA TAMAMLAYABİLİYORLAR”

Enerjisa Enerji Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Müşterilerimizin beklentilerini dikkate alarak tasarladığımız yeni konseptimizi Osmaniye’ye taşıma çalışmalarımızı kısa sürede tamamladık. Bugün görüyoruz ki müşterilerimiz kısıtlı zamanlarında buraya geldiğinde  işlemlerini kolay ve hızlıca tamamlayabiliyorlar” ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler