1. HABERLER

  2. PETROL

  3. EPDK madeni yağ şirketinden TSE belgesi ibrazı istedi

EPDK madeni yağ şirketinden TSE belgesi ibrazı istedi

Enerji Günlüğü - 14 Zaman Akaryakıt Gıda Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin TSE belgelerini 15 gün içinde EPDK’ya ibraz...

EPDK madeni yağ şirketinden TSE belgesi ibrazı istedi

Enerji Günlüğü - 14 Zaman Akaryakıt Gıda Nakliyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin TSE belgelerini 15 gün içinde EPDK’ya ibraz etmesi istendi. İbraz edilmezse şirketin lisansı iptal edilecek. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan duyuruda, Petrol Piyasası’nda lisansların Kurul kararı ile sona erdirildiği, ancak Kurul’un bazı hallerde kullanılmak üzere, lisans sona erdirme yetkilerinin tamamını veya bir kısmını Başkanlığa veya Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığına devredebileceğini hatırlatıldı. 

03/07/2014 tarihli ve MYĞ/5112-1/34445 numaralı Madeni Yağ Lisansı sahibi 14 ZAMAN AKARYAKIT GIDA NAKLİYAT İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ’nin; Kapasite Raporu ve TSE/TSEK belgelerinin geçerliliğini yitirdiğinin anlaşıldığı belirtildi ve lisans sahibinin geçerli Kapasite Raporu ve TSE belgelerini bugünden itibaren 15 gün içerisinde “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Petrol Piyasası Dairesi Başkanlığı Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:51/C 06530 Yüzüncüyıl/ ANKARA” adresine göndermesi gerektiği kaydedildi.

Süresi içerisinde gönderilmeyen belgelerin dikkate alınmayacağı ve ilgilinin lisansının sona erdirileceği ilânen tebliğ edildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler