1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Ergaz, Müşteri Dostu Marka olacak

Ergaz, Müşteri Dostu Marka olacak

Enerji Günlüğü - Ergaz Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Türkiye genelindeki tesislerinin inceleme ve denetimini kapsayan işbirliği anlaşması imzaladı. TSE...

Ergaz, Müşteri Dostu Marka olacak

Enerji Günlüğü - Ergaz Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ile Türkiye genelindeki tesislerinin inceleme ve denetimini kapsayan işbirliği anlaşması imzaladı. 

TSE denetimindeki testler sonucunda Ergaz, Standartlarını yine TSE'nin "ereceği sertifikalarla belgelendirmeye hak kazanacak. Böylelikle Ergaz, TSE'nin başlattığı yeni uygulama Müşteri Dostu Marka (MDM) ve Müşteri Dostu Kuruluş (MDK) belgelerini alan şirketlerden biri olacak.

TSE Başkanı Hulusi Şentürk ve Ergaz Genel Müdürü Ebubekir Yağız tarafından törenle imzalanan anlaşma gereği TSE denetimleri Ergaz'ın İstanbul, Erzurum, Kocaeli, Konya, Bursa, İzmir ve Osmaniye dolum tesislerinde yapılacak.

Denetim kriterleri ise şöyle; İstasyonlarda ve taşınır tanklarda hidrostatik test, istasyonlarda muayene, katodik koruma, topraklama, paratoner, Ipg tesisat bağlantılarının sızdırmazlığı, ekipman testleri, emniyet ventil kontrolü.

Önceki ve Sonraki Haberler