1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Esenyurt Üniversitesi elektrik hocaları istihdam edecek

Esenyurt Üniversitesi elektrik hocaları istihdam edecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Esenyurt Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’ne 1 adet profesör ve bir adet doktor öğretim üyesi alacak.İstanbul...

Esenyurt Üniversitesi elektrik hocaları istihdam edecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Esenyurt Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’ne 1 adet profesör ve bir adet doktor öğretim üyesi alacak.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğü, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bir adet profesör ve bir adet doktor öğretim üyesi istihdam edeceğini duyurdu.

Profesör kadrosu için başvuru yapacak olan adaylarda, Doçentliğini Makine Mühendisliği alanında almış olmak. Isı Transferi, Kütle Transferi, Termodinamik, Kurutma Tekniği, İklimlendirme ve Soğutma Tekniği alanlarında akademik çalışmaları bulunması şartı aranıyor.

Doktor öğretim üyesi kadrosu için başvuru yapacak olan adaylarda, Lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimlerini Fizik alanında almış olmak. İngilizce ders anlatma yeterliliğine sahip, Teorik Fizik alanında çalışmış ve yükseköğretim kurumlarında ders vermiş olmaları şartı aranıyor.

Profesör kadroları için başvuru yapacak olan adaylar evrakları ile rektörlüğe, doktor öğretim üyesi kadroları için başvuru yapacak olan adaylar ise ilgili Fakülte Dekanlığı / Yüksekokul Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecekler. Müracaatlar ilanın yayımından itibaren 15 gün içerisinde şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilecek. Konu hakkında gerekli bilgilere www.esenyurt.edu.tr web adresinden ulaşılabilecek.

Enerji Günlüğü

Önceki ve Sonraki Haberler