1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Fakire kömür yardımı için nakliye hizmeti alınacak

Fakire kömür yardımı için nakliye hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömürün nakliyatı için ihale...

Fakire kömür yardımı için nakliye hizmeti alınacak

Enerji Günlüğü - Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü fakir ailelere kömür yardımı kapsamında torbalanmış kömürün nakliyatı için ihale düzenleyecek.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu. 

Buna göre Müdürlük, TTK Armutçuk Müessesesi; Zonguldak İli Kdz. Ereğli ve Alaplı ilçeleri ile Düzce İli Merkez ilçesi ve Akçakoca, Çilimli, Cumayeri, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı, Yığılca ilçeleri, TTK Amasra Müessesesi; Zonguldak İli Devrek, Çaycuma ve Gökçebey İlçeleri, Bartın İli Merkez İlçesi ile Kurucaşile ve Ulus İlçeleri, Karabük İli Merkez İlçesi (2.250 ton’luk kısmı) ile Safranbolu, Eflani ve Ovacık İlçeleri, Kastamonu İli Merkez İlçesi ile Abana, Araç, Ağlı, Azdavay, Bozkurt, Cide, Çatalzeytin, Daday, Devrekani, Doğanyurt, Hanönü, İhsangazi, İnebolu, Küre, Pınarbaşı, Seydiler, Şenpazarı, Taşköprü ve Tosya İlçeleri, Sinop İli Merkez İlçesi ile Ayancık, Boyabat, Dikmen, Durağan, Erfelek, Gerze, Saraydüzü ve Türkeli İlçeleri arası toplam 36.395 ton torbalanmış kömürün karayolu ile taşıma işini ihale edecek. 

İHALE YERİ VE TARİHİ 

31.12.2016 tarihinde sona erecek olan iş için ihale,  25.04.2016 Pazartesi günü saat 15:00'de TTK Satınalma Daire Başkanlığı'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Dairesi Başkanlığına elden teslim edilebileceği gibi iadeli-taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı TTK Satınalma Dairesi Başkanlığı Bülent Ecevit Caddesi No: 125 Zonguldak ve TTK Ankara Misafirhanesi 7. Cadde (Aşkaabat Cd.) 19. Sokak No 22 Bahçelievler/Ankara görülebilecek ve şartnameler 200,00 TL. karşılığı satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler