1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. GÜNDER’den virüsle mücadeleye tam destek

GÜNDER’den virüsle mücadeleye tam destek

GÜNDER, koronavirüs salgını sonrası Türk ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya tam destek vereceğini açıklayarak, üyeleri ve sektör dostlarının destekleri için hesap bilgilerini paylaştı.  

GÜNDER’den virüsle mücadeleye tam destek

Enerji Günlüğü - GÜNDER, koronavirüs salgını sonrası Türk ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya tam destek vereceğini açıklayarak, üyeleri ve sektör dostlarının destekleri için hesap bilgilerini paylaştı.  

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına destek verdiğini ve güneş enerjisi sektörünün desteğini bağışlayacağını bildirdi. 

Açıklamada, “GÜNDER olarak, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgını sonrası ülkemiz ekonomisini desteklemek amacıyla başlatılan kampanyaya gerek üyelerimiz, gerek sektör paydaşlarımız ve gerekse dernek bütçemiz ile bizler de destek sunacağız. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde bu zor günleri de atlatıp güneşli günleri hep birlikte selamlayacağız” denildi.

Üyelerinin ve sektör dostlarının desteklerinin, GÜNDER’in #BizBizeYeterizTürkiyem kampanyası için açtığı bir hesapta toplanacağını ve Milli Dayanışma Kampanyasına gönderilececeğini kaydeden GÜNDER hesap ile ilgili şu bilgileri paylaştı:

ULUSLAR ARASI GÜNEŞ ENERJİSİ TOPLULUĞUTÜRKİYE BÖLÜMÜ DERNEĞİ

AKBANK BAKANLIKLAR ŞUBESİ

IBAN: TR94 0004 6001 5388 8000 1684 05

 

Etiketler : ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler