1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Güneşle de şarj edilebilen scooterlar Türkiye’de satışta

Güneşle de şarj edilebilen scooterlar Türkiye’de satışta

Bavul gibi taşınabilen bataryaya sahip olan, güneşle de şarj edilebilen ve geri vites özelliğine sahip elektrikli Scooter Silence, Türkiye’de satışa sunuldu.

Güneşle de şarj edilebilen scooterlar Türkiye’de satışta

Enerji Günlüğü - Bavul gibi taşınabilen bataryaya sahip olan, güneşle de şarj edilebilen ve geri vites özelliğine sahip elektrikli Scooter Silence, Türkiye’de satışa sunuldu.

İspanyol elektrikli scooter markası Silence, Türkiye'de satışa çıktı. pazarında satışa sunulmaya başlandı. Uzun ömürlü taşınabilir bataryalara, yüksek performans ve teknolojiye sahip Silence, kişisel ve kurumsal kullanım için farklı model seçenekleriyle tüketicilerle buluştu. Silence’ın S01 Urban, S02 Low Speed ve S02 High Speed modelleri bireysel kullanıcıların beğenisine sunulurken, S02 Low Speed Kurumsal ve S02 High Speed Kurumsal modelleri kurumların ihtiyaçlarına uygun tasarımıyla görücüye çıktı. 5 farklı modeliyle oldukça geniş bir kitleye hitap eden Silence’ın satış fiyatı ise 39 bin 900 TL’den başlıyor. 

BATARYA VALİZ GİBİ TAŞINABİLİYOR

Silence modelleri, gücünü 5,6 kWh gücündeki lityum iyon bataryadan alıyor. 120 km’ye kadar menzil sunabilen bu batarya, su geçirmemesi ve -20’den +55 derecelere kadar hava sıcaklıklarına dayanıklı olmasının yanında 2 yıl garanti kapsamında satılıyor. Silence’ın en büyük farkı ise benzersiz kullanım kolaylığına sahip bataryasından geliyor. Öyle ki, selenin altında yer alan batarya kutusu (Power Battery Point) yerinden kolayca çıkartılarak tekerlekli bir valiz gibi rahatlıkla taşınabiliyor. Böylece batarya ev, işyeri, ofis, restoran gibi birçok noktada şarj edilebiliyor. Ayrıca, Silence bataryaları güneş enerjisiyle de şarj olarak çevreye maksimum katkı sağlıyor. 220 V ev tipi prizde 4,5 saatte tam şarj edilebilen batarya, hızlı şarjı da destekliyor. 

GERİ VİTES ÖZELLİĞİ BULUNUYOR

Bununla birlikte, Eco, City ve Sport olmak üzere üç farklı sürüş modu ile  otomatik geri vites özelliği yine Silence’ın tüm modellerinde standart olarak yer alıyor. İkili koltuk düzeniyle birlikte iki kaskın rahatlıkla sığabildiği bir bagaj alanı sunuyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler