1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Haliç Üniversitesi enerji uzmanı öğretim üyesi arıyor

Haliç Üniversitesi enerji uzmanı öğretim üyesi arıyor

Enerji Günlüğü – Haliç Üniversitesi, doktor unvanlı, enerji uzmanı bir öğretim üyesini istihdam edecek. Haliç Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi,...

Haliç Üniversitesi enerji uzmanı öğretim üyesi arıyor

Enerji Günlüğü – Haliç Üniversitesi, doktor unvanlı, enerji uzmanı bir öğretim üyesini istihdam edecek. 

Haliç Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’nde görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir öğretim üyesini işe alacak. 

Adayların Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olması ve doktoralarını termodinamik veya enerji (ısı akışkan) bilim dalında yapmış olmaları şartı aranıyor. 

Adaylar ilan tarihi, başvurulacak bölüm ve kadroyu belirten bir başvuru dilekçesi; çalışma ve yayın listelerini içeren YÖK formatında bir özgeçmiş; lisans, yüksek lisans ve doktora diplomalarının örnekleri; bir takım dosya halinde bilimsel çalışma ve yayın örnekleri; nüfus cüzdanı örneği ve bir fotoğraf ile 27 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar, Fakülte Dekanlığı’na başvuracaklar. 

Başvuranlar, 30 Kasım 2018 günü, saat 15.00’te, Haliç Üniversitesi Akademik Personel Alım Ön Değerlendirme Komisyonu’na, kısa özgeçmiş ve bilimsel çalışmalarıyla ilgili sözlü bir sunum yapacaklar.  

Önceki ve Sonraki Haberler