1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Harley-Davidson’dan yeni elektrikli bisiklet modeli

Harley-Davidson’dan yeni elektrikli bisiklet modeli

Amerikalı motor şirketi Harley-Davidson, Serial 1 MOSH/BMX isimli yeni modelinde tek bir adet elektrikli bisiklet üretti.

Harley-Davidson’dan yeni elektrikli bisiklet modeli

Enerji Günlüğü - Amerikalı motor şirketi Harley-Davidson, Serial 1 MOSH/BMX isimli yeni modelinde tek bir adet elektrikli bisiklet üretti.

Geçtiğimiz aylarda özel elektrikli bisiklet markası Serial 1 ile özel bir seri başlatan Amerikalı motor şirketi Harley-Davidson, Serial 1 MOSH/BMX isimli yeni modelinde tek bir adet elektrikli bisiklet üretti. Yerleşik bir sepete sahip üründe 250W gücünde elektrik motoru, 526 Wh pil paketi ve 25 km/s hıza kadar pedal desteği içeriyor.

AÇIK ARTTIRMAYLA SATIŞA ÇIKARILACAK

Açık artırma üzerinden 10 bin dolar ile satışa çıkarılacak üründe herhangi bir süspansiyon sistemi bulunmazken karbon bir kayışa sahip.

Serial 1 Cycle Company markası altında yer alan 1-OFF isimli seride sadece bir adet üretilen özel bisiklet modelleri bulunuyor. 1-OFF serisine eklenen son model ise Serial 1 MOSH/BMX oldu. Bu serinin ilk üyesi ise MOSH/CHOPPER modeli olmuştu. Bu bisikletler direkt olarak açık artırma üzerinden satılıyor.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler