1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. İspark elektrikli bisiklet sistemi kurduracak

İspark elektrikli bisiklet sistemi kurduracak

İspark, İstanbul genelinde hizmet verecek elektrikli bisiklet kurulumu ve işletmesi için ihale yapacak.

İspark elektrikli bisiklet sistemi kurduracak

Enerji Günlüğü - İspark, İstanbul genelinde hizmet verecek 10 bin bisiklete sahip, elektrik destekli akıllı bisiklet kurulumu ve işletmesi için ihale yapacak.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ (İspark), İstanbul genelinde hizmet vermek üzere, 10.000 adet bisiklete sahip bir elektrik destekli akıllı bisiklet (E-Bike) paylaşım sistemi kurulumu ve işletmesi işleri için, kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale 06 Temmuz 2022 günü, saat 11.00’de İspark, Haldun Alagaş Katlı Otoparkı, İhale Salonu, Yamanevler Mahallesi, Karacabey Sokak, No: 4, Ümraniye, İstanbul adresinde yapılacak. 

İhale için 40.000.000 lirası tahmini işletme hakkı bedeli ve 46.762.633,99 lirası tahmini gelirin %7’si olarak ciro payı olmak üzere toplam 86.762.633,99 lira muhammen bedel belirlendi. İhale öncesinde isteklilerin 8.676.263,40 liradan az olmamak kaydıyla bankalar nezdindeki kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatını gösteren banka referans mektubunu sunmaları gerekecek. 

İsteklilerin E-Bisiklet, E-Moped veya E-Skuter Lisansı/Yetki Belgesi ya da iş deneyimi evrakı ile kalite ve standartlara ilişkin belgeleri de sunmaları gerekecek. 

İhaleyi kazanan yüklenici, şartnamede belirtilen 10.000 adet bisikletin sahada yer alması için takvim planını ihale dosyası içinde İspark’a sunacak. 10.000 adet bisiklet sayısına sözleşme imzalandıktan sonra en geç bir yıl içinde ulaşmak zorunda olacak. 

İhale şartnamesi, 10.000 lira bedel karşılığında İspark Genel Müdürlüğü, Satınalma ve İdari İşler Müdürlüğünden temin edilebilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar İspark İstanbul Otopark İşletmeleri Ticaret AŞ, Satınalma ve İdari İşler Müdürlüğü, İhale ve Sözleşmeler Şefliği, Yamanevler Mahallesi, Karacabey Sokak, No: 4, İspark Haldun Alagaş Katlı Otoparkı, Ümraniye, İstanbul adresinde alındı belgesi karşılığında elden teslim edilmesi ya da aynı saatte ulaşmış olacak şekilde iadeli taahhütlü postayla gönderilmesi gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler