1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Hidropar Almanya’da robotik şirketi kurdu

Hidropar Almanya’da robotik şirketi kurdu

Hidropar, Almanya’da mühendislik ve robotik alanında faaliyet göstermek için yeni bir şirket kurdu.

Hidropar Almanya’da robotik şirketi kurdu

Enerji Günlüğü - Hidropar, Almanya’da mühendislik ve robotik alanında faaliyet göstermek üzere Mers Technology Gmbh unvanlı yeni bir şirket kurdu. 

Hidropar Hareket Kontrol Teknolojileri Merkezi Sanayi ve Ticaret AŞ [HKTM], Almanya'nın Kuzey Ren Westfalia eyaleti, Aachen bölgesine bağlı Herzogenrath kasabasında toplam 100.000 euro sermayeli Mers Technology Gmbh unvanıyla yeni bir şirket kurdu. 

Hidropar’ın önce gerçek kişi ortaklarıyla kurduğu şirketin ortaklık yapısı, gerçek kişi ortakların şirketle ticaret yapma hususları için önceden alınmış genel kurul kararı olmadığı gerekçesiyle Almanya’daki mevzuat gereği reddedilmişti. 

Hidropar bunun üzerine Avrupa pazarında hızla aktif olabilmek için rüçhan hakkını kullanamayan diğer gerçek kişi ortakların paylarını da ödeyerek taahhüt edilen 100.000 euro sermayeyi ödedi ve Mers Technology Gmbh’ın %100 oranında hissedarı oldu. 

Mers Technology Gmbh, mekanik ve tesis mühendisliği ile robotik sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi, montajı ve üretilmesi konularında faaliyet gösterecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler