1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Hunutlu Entegre Termik Santralı projesi ÇED raporu görüşe açıldı

Hunutlu Entegre Termik Santralı projesi ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - EMBA Elektrik'in Adana’da yapmayı planladığı Hunutlu Entegre Termik Santrali projesi ÇED raporu görüşe açıldı.Çevresel Etki Değerlendirmesi...

Hunutlu Entegre Termik Santralı projesi ÇED raporu görüşe açıldı

Enerji Günlüğü - EMBA Elektrik'in Adana’da yapmayı planladığı Hunutlu Entegre Termik Santrali projesi ÇED raporu görüşe açıldı.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Adana ili Yumurtalık ilçesi Sugözü (Hunutlu) köyü civarında EMBA Elektrik Üretim A.Ş. tarafından yapılması planlanan “1232 MWm/1200MWe/2665,6MWt kurulu gücünde Hunutlu Entegre Termik Santralı” projesi ile ilgili olarak hazırlanan ÇED Raporunun görüşe açıldığı bildirildi.

Açıklamada, ÇED Raporunun İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenip değerlendirildiği ve söz konusu Raporun nihai kabulünün gerçekleştirilerek, inceleme değerlendirme süreci sona erdirildiği belirtildi. Böylece, Çevresel Etki Değerlendirmesi Raporu 10 (on) iş günü halkın görüşüne açılmış oldu.

Görüş ve önerilerini sunmak isteyenler bu süreç içerisinde Adana Valiliğine (Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü) veya Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na müracaat edilebilecekler.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler