1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İçmeler`de pazar günü elektrik yok

İçmeler`de pazar günü elektrik yok

Enerji Günlüğü - Bakım, onarım ve trafo merkezi çalışmaları yapılacağı için İstanbul Anadolu Yakası'nda İçmeler'in bir kesiminde Pazar (15 Eylül...

İçmeler`de pazar günü elektrik yok

Enerji Günlüğü - Bakım, onarım ve trafo merkezi çalışmaları yapılacağı için İstanbul Anadolu Yakası'nda İçmeler'in bir kesiminde Pazar (15 Eylül 2013) günü gündüz saatlerinde elektrik kesilecek.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (AYEDAŞ) Hizmet bölgesinde bulunan bazı trafo merkezlerinde bakım ve onarım yapılacağından 17 Eylül 2013 tarihinde bazı kesimlerde elektrik kesintileri uygulanacak.

Beykoz İşletme Müdürlüğünün sınırları içinde kalan 16599 Trafo Merkezi'nde çalışma yapılacağından, 17.09.2013 Salı günü 11:00-14:00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacak yerler şöyle: Riva,3.koy tarafı,Yavuz cad,Anadolu cad.

İçmeler İşletme Müdürlüğünün sınırları içinde kalan TUZLA 3-4 Enerji Nakil Hattı Trafo Merkezi çalışması yapılacağından 15/09/2013 Pazar günü 08:00-18:00 saatleri arasında enerji kesintisi uygulanacak yerler de şöyle:

Enerji Kesintisi Yapılacak Yerler: Tokai – Altas – Enka – Huls Kimya – Atlas – Alarko – Şişecam – Plastaş – Zatel – Şemsiye Fab. – Alisan - Ferro Döküm – Ernak – Mat – Anayol Depo – İstasyon Mah. – İbişağa Cad. – Araplar Cad. Ve Bağlı Sokaklar – Hacıoğlu Beton

Önceki ve Sonraki Haberler