1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. İlk 20 bin Togg çekilişle dağıtılacak

İlk 20 bin Togg çekilişle dağıtılacak

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, 29 Mart’ta noter huzurunda gerçekleşecek. 

İlk 20 bin Togg çekilişle dağıtılacak

Enerji Günlüğü - Togg, 16-27 Mart tarihleri arasında yapılan ön sipariş sürecine katılan kullanıcıların ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi çekiliş öncesi açıkladı. Sürece katılan 177 bin 467 kişi arasından şanslı 20 bin kişi, T10X’in ilk kullanıcıları olacak.

 20 bin kişinin yanı sıra 20 bin kişi de yedek listeye girecek. Asıl ve yedek listeye giren kullanıcılar akıllı cihazlarını teslim almayı bekledikleri süre kadar ilave garanti ve her bekledikleri ay için Trugo’dan 85 kWs(*) enerji dolum hakkı kazanacak.

Togg’un, websitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi, 2023 yılında teslim edilecek T10X için ön sipariş hakkı kazanacak. Asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler de (60 bin TL) Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek. 

Togg sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak çekilişte, sipariş hakkı kazanan kullanıcılar akıllı cihazlarının teslimat tarihi geldiğinde, ön ödeme tutarı düşülmüş bir şekilde kalan ödemelerini yapacak. Asıl ve yedek listede yer alamayan kullanıcıların yaptıkları ön ödemeler ise hesaplarına iade edilecek.

Etiketler : , ,
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler