1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İSKİ enerji ve elektrik uzmanı personel alacak

İSKİ enerji ve elektrik uzmanı personel alacak

Enerji Günlüğü – İSKİ, enerji ve elektrik alanlarında eğitim almış 29 kişiyi, sözlü sınava almak suretiyle, devlet memuru olarak işe alacak.  İstanbul...

İSKİ enerji ve elektrik uzmanı personel alacak
Enerji Günlüğü – İSKİ, enerji ve elektrik alanlarında eğitim almış 29 kişiyi, sözlü sınava almak suretiyle, devlet memuru olarak işe alacak. 
 
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, enerji ve elektrik alanlarında öğrenim görmüş olan 11 lisans mezunu mühendis; elektrik alanında önlisans yapmış 12 tekniker ve elektrik alanında ortaöğrenim gören 6 teknisyeni 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak çalıştırmak üzere sözlü sınavla ve açıktan atamak suretiyle, işe alacak. 
 
İSKİ’de işe alınacak adaylarda aranan özellikler ile kadro sayıları şöyle; 
• Enerji mühendisliği veya enerji sistemleri mühendisliği lisans programlarından mezun olup, Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan (KPSS) en az 70 puan almış 2 mühendis.
• Elektrik mühendisliği lisans programlarından mezun olup, KPSS’den en az 70 puan almış 9 mühendis. 
• Elektrik önlisans programından mezun ve KPSS’den en az 70 puan almış 12 tekniker. 
• Ortaöğretim kurumlarının elektrik, endüstriyel elektronik veya endüstriyel otomasyon teknolojileri alanlarından mezun olup, KPSS’den en az 70 puan almış 6 teknisyen. 
 
Sınava katılmak isteyen adaylar başvurularını; 03 Aralık 2018 – 10 Aralık 2018 tarihleri arasında, https://basvuru.iski.gov.tr adresi üzerinden, elektronik ortamda başvuru formu doldurarak gerçekleştirecekler. 
 
Başvuran adaylar arasından her kadro için kadro sayısının 5 katı sayıdaki aday, KPSS puanları ve diğer kriterlere göre sıralanmak suretiyle evrak teslimi için davet edilecekler. Davet edilecek olan adayların listesi 17 Aralık 2018 günü, https://basvuru.iski.gov.tr adresinde duyurulacak. 
 
Daha sonra listelenen adaylar gereken belgeleri hazırlayıp 24 Aralık 2018 – 28 Aralık 2018 tarihleri arasında ve sadece mesai saatleri içinde belgelerini; İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Güzeltepe Mahallesi, Alibey Caddesi, No:7, 34060, Eyüpsultan, İstanbul adresine ulaştıracaklar. 
 
Belgelerini teslime den adaylar arasında sözlü sınava girmeye hak kazananlar, yine https://basvuru.iski.gov.tr adresinden sınav giriş belgelerini alabilecekler. Sınav, 07 Ocak 2019 – 08 Şubat 2019 tarihleri arasında İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Güzeltepe Mahallesi, Alibey Caddesi, No:7, 34060, Eyüpsultan, İstanbul adresinde yapılacak. 
Önceki ve Sonraki Haberler