1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İskoçya dalga enerjisine 2.84 milyon sterlin fon

İskoçya dalga enerjisine 2.84 milyon sterlin fon

Enerji Günlüğü - İskoçya'da hayata geçirilmesi planlanan dört dalga enerjisi projesi için 2.84 milyon sterlin fon sağlandı. İskoçya Dalga Enerjisi...

İskoçya dalga enerjisine 2.84 milyon sterlin fon

Enerji Günlüğü - İskoçya'da hayata geçirilmesi planlanan dört dalga enerjisi projesi için 2.84 milyon sterlin fon sağlandı. 

İskoçya Dalga Enerjisi (WES), Novel Dalga Enerjisi Dönüşüm Programı (NWEC) çerçevesinde dalga enerjisi çözümlerinin dizaynı, modellemesi ve teknoloji testleri için toplamda 2.84 milyon sterlin fon sağlayacak. 

WES, bu fonları dalga enerjisis projelerine sahip 4c Engineering, AWS Ocean Energy, Checkmate Seaenergy ve Mocean Energy şirketlerine verecek. Böylece WES'in iki yılda 56 dalga enerjisi teknolojilerinin genişlemesi projesine yaptığı toplam yatırımlar 24,6 milyona yükseldi.

İkinci aşama 2018 sonbaharında tamamlandıktan sonra, proje ekipleri üçüncü etap aşama olarak Orkney'deki Avrupa Deniz Enerji Merkezi (EMEC) 'ne gerçek deniz testi için ölçeklendirilmiş bir prototip cihazı geliştirmek için finans başvurusunda bulanabilecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler