1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Isparta’da elektrik kesintileri yaşanıyor

Isparta’da elektrik kesintileri yaşanıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yoğun kar yağışının ardından elektrik kesintilerinin yaşandığı Isparta’da incelemelerde bulunuyor.

Isparta’da elektrik kesintileri yaşanıyor

Enerji Günlüğü - Isparta’da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından elektrik kesintileri yaşanıyor. 

Isparta'nın bazı mahallerinde ve ilçelerinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, elektrik kesintilerine neden oldu. Elektrik tellerinde biriken kar nedeniyle kopmalar meydana geldiğinden kent merkezindeki bazı mahallelerde kesinti yaşanıyor.

Çevre illerdeki bazı elektrik dağıtım şirketleri, kentteki arızalara müdahaleye destek için ekip yönlendirirken, karla mücadele çalışmalarına Devlet Su İşleri ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de destek veriyor. 

ENERJİ BAKANI BÖLGEDE İNCELEME YAPACAK

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise incelemelerde bulunmak üzere kente ulaştı. Kente hava yoluyla ulaşan Dönmez, elektrik kesintilerine müdahale çalışmalarını incelemek amacıyla TEİAŞ 7. Bölge Müdürlüğüne geçerek, yetkililerle yapılan toplantıya başkanlık etti.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler