1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul Aydın Üniversitesi enerji uzmanı hoca arıyor

İstanbul Aydın Üniversitesi enerji uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü – İstanbul Aydın Üniversitesi, enerji uzmanı bir öğretim üyesi alacak.  İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik...

İstanbul Aydın Üniversitesi enerji uzmanı hoca arıyor

Enerji Günlüğü – İstanbul Aydın Üniversitesi, enerji uzmanı bir öğretim üyesi alacak.  

İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere doktor ünvanlı bir öğretim üyesi istihdam edecek. 

Üniversite, özlük hakları yönünden 4857 sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak, tam zamanlı çalıştıracağı öğretim üyesinin doktorasını Makine Mühendisliği Anabilim Dalında almış olmasını ve enerji alanında çalışmalar yapmış olmasını istiyor. 

Adayların İstanbul Aydın Üniversitesi Akademik Atama ve Yükseltme Kriterlerini sağlaması; anabilim dalını belirtir bir dilekçenin ekinde, nüfus cüzdanı fotokopisi, 2 fotoğraf, özgeçmiş, öğrenim durumunu gösteren belgeler (onaylı suret ve yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi) ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan dosyasını 5 takım halinde vermeleri gerekiyor. 

Başvurular 12 Ekim 2018 tarihine kadar İstanbul Aydın Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta aracılığı ile yapılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler