1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul, Çankırı ve Manisa’da elektrik kesintisi

İstanbul, Çankırı ve Manisa’da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü – Dağıtım şirketlerinin verdiği bilgilere göre, İstanbul, Manisa ve Çankırı'da elektirk kesintisi uygulanacak. İstanbul Sultanbeyli'de...

İstanbul, Çankırı ve Manisa’da elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü – Dağıtım şirketlerinin verdiği bilgilere göre, İstanbul, Manisa ve Çankırı'da elektirk kesintisi uygulanacak. İstanbul Sultanbeyli'de yarın (Pazar) bazı semtlere 8 saats üre ile elektrik verilemeyecek. İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nden yapılan açıklamaya göre, yarın 08.00-16.00 saatleri arasında, Mehmet Akif Mahallesi Şanlıurfa, Gül ve Berat caddelerinin bir kısmı elektrik alamayacak.

MANİSA

Manisa'nın Salihli ilçesinde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelere yarın (Pazar) elektrik verilemeyecek. Gediz Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, yapılacak bakım onarım çalışmaları nedeniyle Dombaylı, Yeşilova, Torunlu, Mevlütlü köyleri ve bu bölgelerdeki zirai sulama ve özel trafolarda benzinlikler ve fabrikalara Pazar günü 12.00-13.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

ÇANKIRI

Çankırı'da 11-12 Mart'ta bazı yerleşim yerlerinde elektrik kesintisi yapılacağı bildirildi. EnerjiSA Çankırı İşletme Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 11 Mart Pazartesi günü 09.00 ile 12.00 saatleri arası Yeni Mahalle'ye bağlı İsfendiyar, Meriç, Orkide, Hanımsuyu, Tuna, Dilara ve Dutluk sokaklarına elektrik enerjisi verilemeyeceği belirtildi. Açıklamada, 12 Mart Salı günü, 09.00 ile 14.00 saatleri arası Kırkevler Mahallesi'nin bir bölümünde de bakım onarım ve tesis yenileme çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler