1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul’da yarın 14 ilçede elektrik kesilecek

İstanbul’da yarın 14 ilçede elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü –  AYEDAŞ ve BEDAŞ, 5 Ocak Perşembe günü İstanbul’un on dört ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. İstanbul...

İstanbul’da yarın 14 ilçede elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü –  AYEDAŞ ve BEDAŞ, 5 Ocak Perşembe günü İstanbul’un on dört ilçesinde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu. 

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Şirketi’nin açıklamasına göre, 5 Ocak Perşembe günü İstanbul Anadolu yakasında Adalar, Ataşehir, Maltepe, Pendik, Şile, Ümraniye ve Üsküdar'ın bazı mahallelerinde: Boğaziçi Elektrik Dağıtım Şirketi’nin açıklamasına göre ise Avrupa yakasında Çatalca, Bayrampaşa, Sarıyer, Esenyurt, Silivri, Fatih ve Bağcılar ilçelerinde elektrik kesintisi yapılacak. 

ANADOLU YAKASI KESİNTİLERİ

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre Adalar'da 11.00-17.00'de, Büyükada-Nizam Mahallesi Ayayorgi Tepesi mevkisi, Ataşehir'de 09.00-17.00'de, Ferhatpaşa Mahallesi 37., 48., 93., Yavuz Sultan Selim, 43., 44., 41., Mareşal Fevzi Çakmak, 2., Ulu Önder, 141., Yeditepe , 97., Karadeniz sokakları, İnönü Mahallesi Kayışdağı Sokak, İçerenköy Mahallesi Alanaldı, Damla, Ayşecik, Demet, Kayışdağı, Küçükbakkalköy Yolu, Pınar, Başıbüyük Yolu, Fındıklı Mahallesi Hancıoğlu, Evren, Başıbüyük Yolu, Zambak, Çalışkan, Göksu, Aşık Veysel, Begonya, Bahçe, Köknar, Okul, Lale, Mehmet Akif Ersoy, Menekşe sokakları elektrik alamayacak.

Maltepe'de 09.00-12.00'de, Küçükyalı Mahallesi Çamlık çıkmazında, Pendik'te 10.00-12.00'de, Çınardere Mahallesi Olimpiyat Sokak'ta, Şile'de 09.00-18.00'de, Ağva Merkez Mahallesi Nostalji, Baharat Yolu, Beyaz Akasya, Ayyıldız, Muşebak, Hazerfan, Anayurt, Adalar, Yakuplu, Rıhtım, Lise Yolu, İsmail Dinçer, Ilıca, Kuzey, Nihat Erim, Dereli, İlgi, Bosna, Mihrap, Kara Ağaç, Postacı Hasan Uzun, Alper, Yeni Cami, Ptt, Evliya Çelebi, Şile, Dumlupınar, Göztepe sokaklarında elektrik kesintisi yapılacak.Ümraniye'de 09.00-14.00'te, Aşağı Dudullu Mahallesi Gülşah çıkmazı, Davet çıkmazı, Şahinler, Cami, Hicran, Tekinsoy, Kevser sokaklarında, 12.00-17.00'de, Parseller Mahallesi Abdullah Azam, Çiçekli, Babürşah, Zakkum, Tadım, Nida sokaklarında, Üsküdar'da 09.30-16.30'da, Bulgurlu Mahallesi Sağlam, Aygül, Kısacık sokaklarında, 10.00-12.00'de, Altunizade Mahallesi Bağlar Yolu Sokak'ta elektrik kesintisi uygulanacak. 

AVRUPA YAKASI KESİNTİLERİ

Çatalca İlçesi,  İNCEĞİZ Mh., ARİF NİHAT ASYA Cd.DESİ Sk., AÇIKALIN ÇIKMAZI Sk., KÖROĞLU ÇIKMAZI Sk., YÜKSEL Sk., BİRGÜL Sk., MAĞAZACI Sk., HİSARBEYLİ Mh., HİSARBEYLİ MERKEZ Sk., KARACAKÖY Cd.DESİ Sk., ŞEHİT MUSTAFA ALTINAN Cd.DESİ Sk., KARAKARTAL Cd.DESİ Sk., (ÇATALCA İlçesi) ve civarında 08:00-16:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bayrampaşa ilçesi, MURATPAŞA Mh., ATA Cd., KAR Sk., ULUYOL Cd., RAMİ KIŞLA Cd., TEL Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bayrampaşa ilçesi,  MURATPAŞA Mh., ÖZDEN Sk., 23. BLOK Sk., 21. BLOK Sk., 19. BLOK Sk., 17. BLOK Sk., (BAYRAMPAŞA İlçesi) ve civarında 09:00-12:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Sarıyer ilçesi,  DEMİRCİ Mh., SİNEMKÖY SİTESİ K., PLAJ YOLU (MERKEZ) Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 11:30-14:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Sarıyer ilçesi, USKUMRUKÖY Mh., GÜMÜŞDERE Cd., (SARIYER İlçesi) ve civarında 09:00-11:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Esenyurt İlçesi,  ATATÜRK Mh., AKARSU Sk., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 08:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır,

Silivri ilçesi,  FEVZİPAŞA Mh., HAKİMBEY Sk., (SİLİVRİ İlçesi) ve civarında 15:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Fatih ilçesi,  MOLLA GÜRANİ Mh., TURGUT ÖZAL MİLLET Cd., AKKOYUNLU Sk., KARAKOYUNLU Sk., KARAKEÇİLİ Sk., ŞAKRAK Sk., İBRAHİM MÜTEFERRİKA Sk., SELİM SABİT Sk., LÜTUFPAŞA Sk., OĞUZHAN Cd., YİRMİSEKİZ MEHMET ÇELEBİ Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 07:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Bağcılar ilçesi,  BAĞLAR Mh., ÇAVDAR Sk., ÇİLEK Sk., NİL Sk., NUR Sk., OZAN Sk., SEVİLAY Sk., SEVİM Sk., ŞAFAK Sk., ÜNVERDİ Sk., YILDIZ Sk., YILMAZ Sk., ZEYNEP Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

AYEDAŞ BAZI ELEKTRİK KESİNTİLERİNİ İPTAL ETTİ

Önceki ve Sonraki Haberler