1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul’un Beykoz ilçesinde elektrik kesilecek

İstanbul’un Beykoz ilçesinde elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Anadolu yakasında yarın Beykoz ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak.İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. bir...

İstanbul’un Beykoz ilçesinde elektrik kesilecek

Enerji Günlüğü - İstanbul Anadolu yakasında yarın Beykoz ilçesinde elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. bir açıklama yaparak, 22.01.2016 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul’un Beykoz ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Buna göre 22.01.2016 tarihinde İstanbul İli Beykoz İlçesine 10:00 - 17:00saatleri arasında Tesıs Çalışması Nedeniyle Riva MahallesiKaptan-Mehmetcik-Atatürk-Manolya-Yavuz-Anadolu Sokak/Sokaklarına enerji verilemeyecek.

BEDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Öte yandan, İstanbul Avrupa yakası elektrik dağıtımını gerçekleştiren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 22, 23 ve 24 Ocak günlerinde İstanbul'da planlı elektrik kesintisi yapılmayacağını duyurdu.

BEDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşullarının devam ettiği süre boyunca da bölgeyi etkileyen arıza sayısını ve kesinti sürelerini azaltmak için rutin uygulamaların dışında tedbirler alındı. Üç gün boyunca tüm planlı bakım, onarım ve yatırım çalışmaları iptal edildi. Bu çalışmalar için yapılacak kesintiler ileri ki tarihlere ertelendi. Olağanüstü koşullar için de ekiplerin izinleri kaldırıldı." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler