1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İstanbul’un dört ilçesinde elektrik kesintisi

İstanbul’un dört ilçesinde elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü – İstanbul’un Kadıköy, Beykoz, Şile ve Ümraniye ilçelerinde 13 Ekim Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.İstanbul Anadolu...

İstanbul’un dört ilçesinde elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü – İstanbul’un Kadıköy, Beykoz, Şile ve Ümraniye ilçelerinde 13 Ekim Pazartesi günü elektrik kesintisi yapılacak.

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. bir açıklama yaparak, 13.10.2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul’un Kadıköy, Beykoz, Şile ve Ümraniye ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Buna göre 13.10.2014 tarihinde elektrik kesintisi yapılacak yerler ve saatleri şöyle:

İstanbul’un Kadıköy İlçesine 09:00-14:00 saatleri arasındaİşletme çalışması nedeniyle, Kozyatağı Mahallesi- Nihal Sokak ve Hilmi Paşa Sokağın bir kısmınaenerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Beykoz İlçesinde 09:00-19:00 saatleri arasında 3.Şahıslar çalışması nedeniyle, Hüseyinli - İshaklı - Kılıçlı - Bozhane ve Göllü Köylerine enerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Şile İlçesinde 09:00-17:00saatleri arasında 3.Şahıslar çalışması nedeniyle, Kırkpınar Su ve Kalealtı Erenler arasındaki Köylere enerji verilemeyecektir.

İstanbul’un Ümraniye İlçesine 11:00-17:00 saatleri arasındaİşletme çalışması nedeniyle Namık Kemal Mahallesi - Alemdağ ve Sütçü İmam Caddelerine - Muhtar Sokak ve civarı enerji verilemeyecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler