1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ITC-KA Enerji EÜD üyesi oldu

ITC-KA Enerji EÜD üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Evsel katı atık yönetimi ve atıktan enerji üretimi çalışmaları yürüten ITC-KA Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Elektrik Üreticileri...

ITC-KA Enerji EÜD üyesi oldu

Enerji Günlüğü - Evsel katı atık yönetimi ve atıktan enerji üretimi çalışmaları yürüten ITC-KA Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Elektrik Üreticileri Derneği’nin ( EÜD ) üyesi oldu.

ITC-KA Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş. İş Geliştirme Direktörü Ali Rıza Öner, Elektrik Üreticileri Derneği ( EÜD ) ‘nin 2019 yılındaki ilk yeni üyesi olduklarını açıkladı. 

Öner yaptığı açıklamasında, “Türkiye Serbest  Elektrik Üretiminin % 65 ‘ini ( 35.000 MW ) karşılayan şirketlerin üyesi olduğu Elektrik Üreticileri Derneği ( EÜD ) ‘nin 2019 yılındaki ilk yeni üyesi  biz olduk. Türkiye’nin evsel katı atık yönetimi ve atıktan enerji üreten sektör lideri olarak,  EÜD ailesinin paydaşı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin temel sektörünün sıkıntılarını ve tecrübelerimizi bu çatı altında paylaşmaktan ayrıca sevinçli olduğumuzu bildirmek isteriz” dedi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler