1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. İzmir Dikili’de jeotermal işletme ruhsatı verilecek

İzmir Dikili’de jeotermal işletme ruhsatı verilecek

İzmir’in Dikili ilçesinde bir adet jeotermal kaynak sahasına 3 yıllık işletme ruhsatı verilecek. 

İzmir Dikili’de jeotermal işletme ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - İzmir’in Dikili ilçesinde bir adet jeotermal kaynak sahasına 3 yıllık işletme ruhsatı verilecek. 

İzmir Valiliği, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Dikili ilçesi, Kaynarca mevkiindeki bir jeotermal kaynak sahası içinde yer alan T2 kuyusu ve T3 kuyusu 333.661,19 TL+KDV muhammen bedel ile 3 yıllığına kiraya vermek üzere ruhsat ihalesi yapacak. İstekliler 10.009,84 TL geçici teminat yatıracaklar. 

2004 yılında açılan ve J17-c3 pafta numaralı parselde bulunan kuyulardan T2 kuyusu 370m derinlikten, 131,4°C sıcaklıkta ve 46,7lt/sn debiyle jeotermal su çıkarıyor. T3 kuyusu ise 547m derinlikten, 97°C sıcaklıkta ve 45lt/sn debiyle jeotermal su çıkarıyor. Ancak T2 kuyusu üretim amaçlı; T3 kuyusu ise reenjeksiyon amaçlı kullanılacak. 

İhale 01 Aralık 2020 günü, saat 11.00’de; İzmir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü Toplantı Salonu, Cumhuriyet Bulvarı,  Gümrük İşhanı, No: 38, K: 3, Konak, İzmir adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde, İzmir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’nde ücretsiz görülebilecek ve bankaya yatırılacak olan 250 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilecek. 

İsteklilerin, tekliflerini en geç ihale günü, saat 14.00’e kadar İzmir Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Doğal kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürlüğü’ne teslim etmeleri ve ihale saatinde ihale salonunda hazır bulunmaları gerekiyor. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler