1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İzmir`de enerji hocaları aranıyor

İzmir`de enerji hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - İzmir'de termodinamik, makine teorisi ve dinamiği, mineroloji, cevher hazırlama, maden mekanizasyonu alanlarında uzman öğretim üyeleri...

İzmir`de enerji hocaları aranıyor

Enerji Günlüğü - İzmir'de termodinamik, makine teorisi ve dinamiği, mineroloji, cevher hazırlama, maden mekanizasyonu alanlarında uzman öğretim üyeleri aranıyor.

9 Eylül Üniversitesi'nden yapılan duyuruya göre, üniversitenin çeşitli fakülte, yüksek okul ve meslek yüksek okullarında istihdam edilmek üzere 89 öğretim üyesi alınacak. Bunlardan 29'u profesörlük kadrosuna, kalanları da doçent kadrolarına atanacak.

Alınacak öğretim üyelerinden bir bölümünün çalışma alanları enerji ve enerjiye yakın sektörlerle ilgili. İşte öğretim üyesi alınacak bu dallar ve adaylarda aranacak nitelikler:

Mineroloji Petrografi / Doçent:

Yer Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış ve alkali magmatik kayaların mineralojisi, petrolojisi ve jeokimyası üzerine çalışmalar yapmış olmak.

Termodinamik / Doçent:

Yakıt pilinin elektrokimyasal ve termal modellemeleri konularında uluslararası yayın yapmış olmak.

Makina Teorisi ve Dinamiği / Doçent:

Makine Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Akustik ve yüksek frekanslı titreşim konularında uluslararası yayın yapmış olmak.

Cevher Hazırlama / Doçent:

Maden Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Altın cevherlerinin zenginleştirilmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.

Çevre Bilimleri / Doçent:

Çevre Bilimleri ve Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak. Yüzey ve yeraltı sularının metamatiksel modellemeleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Mekanik (Makina) / Doçent:

Dental biyomekanik ve kompozit malzeme mekaniği konularında uluslararası yayınları olmak.

Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi / Doçent:

Matematik bilim alanında doçentliğini almış olmak. Maden Mühendisliği alanında Uluslararası yayınları olmak.

Maden Mekanizasyonu ve Teknolojisi / Doçent:

Maden Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak.Tam Mekanize Yeraltı Kömür Madenciliği konularında çalışmalar yapmış olmak.

Termodinamik / Profesör:

Makine Mühendisliği bilim alanında doçentliğini almış olmak.Isıl Enerji Depolama Sistemleri konusunda çalışmalar yapmış olmak.

Mekanik (Makina) / Profesör:

Kompozit Malzeme mekaniği ve üretim yöntemleri konularında uluslararası yayınlar yapmış olmak.

Önceki ve Sonraki Haberler