1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Japonya`da internetten satılık GES

Japonya`da internetten satılık GES

Enerji Günlüğü – Japonya’da West Energy Solution İnc. firmasına ait 500kW'lık güneş enerjisi santrali internet üzerinden ihaleye çıkarılacak.Japonya'nın...

Japonya`da internetten satılık GES

Enerji Günlüğü – Japonya’da West Energy Solution İnc. firmasına ait 500kW'lık güneş enerjisi santrali internet üzerinden ihaleye çıkarılacak.

Japonya'nın önde gelen güneş enerjisi şirketlerinden biri olan West Holdings Corp., bağlı ortaklığı olan West Energy Solution İnc. şirketinin 500kW gücündeki güneş enerjisi santralini Japonya'nın en büyük internet müzayede sitesi olan Yahoo Japan Corp. şirketinin Yafuoku! online alışveriş sitesinde 12-19 Şubat arası satışa çıkaracağını bildirdi.

Yahoo Japan Corp.’un alışveriş sitesi Yafuoku!’nun ihale sitesi hizmetini sunan Members’ Auction’da satışa çıkarılacak olan Hiroşima şehri Mihara ilçesinde bulunan santralin başlangıç fiyatının, vergi hariç 1 milyon 380 bin Dolar olduğu belirtildi.

Sadece daha önce başvuruda bulunan üyelerin katılabileceği ihalede, başvuruda bulunanlar arasından seçilenlere West Energy Solution tarafından gerekli belgeler gönderilerek ülkenin her tarafından ihaleye katılmaları sağlanacak.

Şirketin ileride de diğer ürünlerini bu şekilde ihaleye çıkarmak niyetinde olduğunu ifade ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler