1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Kahramanmaraş Onikişubat’ta 4 adet GES kurulacak

Kahramanmaraş Onikişubat’ta 4 adet GES kurulacak

Kahramanmaraş ili Onikişubat Belediyesi 4 ayrı lokasyonda gelir paylaşımı modeliyle 10 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak.

Kahramanmaraş Onikişubat’ta 4 adet GES kurulacak

Enerji Günlüğü - Kahramanmaraş ili Onikişubat Belediyesi 4 ayrı lokasyonda gelir paylaşımı modeliyle 10 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak.
 
Kahramanmaraş ilinin Onikişubat ilçesi Belediye Başkanlığı, Onikişubat Belediyesi Hizmet Binası, Avşar Mahallesinde bulunan Onikişubat Belediyesi Asfalt Şantiyesi, Expo 2023 alanında bulunan Nikah Sarayı ve Millet Bahçeleri olmak üzerine 4 farklı alanda Gelir Paylaşımı Modeli ile Güneş Enerjisinden Elektrik Üretim Santrali (GES) kurulumu; GES’lerin 10 yıl süreyle ve aylık gelirin asgari %8’inin Belediyeye bırakılması şartı ile işletilmesi ve 10 yıllık sürenin sonunda tesisin işler halde Belediyeye devredilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

GES’lerin kurulumu için 36.796.824,41 lira tahmini inşaat maliyeti belirlendi. İstekliler ihaleye girerken bu bedel üzerinden 1.103.904,73 lira geçici teminat verecekler. 

İhale 21 Aralık 2022 günü saat 14.00’te; Onikişubat Belediyesi, İhale Salonu, Cumhuriyet Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, No: 134/A, Onikişubat, Kahramanmaraş adresinde yapılacak. 

İhale evrakı, Onikişubat Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden, mesai saatleri içinde ve 150 lira karşılığında satın alınabilecek. 

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar; Onikişubat Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler