1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Karabük Üniversitesi bir araştırma görevlisi ve bir öğretim görevlisi alacak

Karabük Üniversitesi bir araştırma görevlisi ve bir öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü – Karabük Üniversitesi, enerji uzmanı bir araştırma görevlisi ile elektrik uzmanı bir öğretim görevlisini işe alacak. Karabük...

Karabük Üniversitesi bir araştırma görevlisi ve bir öğretim görevlisi alacak

Enerji Günlüğü – Karabük Üniversitesi, enerji uzmanı bir araştırma görevlisi ile elektrik uzmanı bir öğretim görevlisini işe alacak. 

Karabük Üniversitesi; Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü, Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir araştırma görevlisini işe alacak. Araştırma görevlisi adaylarının Makina Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olması ve Enerji Anabilim Dalı’nda tezli yüksek lisans yapıyor olması gerekiyor. 

Araştırma görevlisi kadrosu için yapılacak başvuruların en geç 11 Ocak 2019 günü mesai bitimine kadar, Karabük Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi’ne şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor.  

Üniversite; Yenice Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü Elektrik Programı’nda görevlendirmek üzere bir de öğretim görevlisi almak istiyor. Öğretim görevlisi kadrosuna başvuracak olan adayların, Elektrik Elektronik Mühendisliği veya Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olması ve bu alanların birinde tezli yüksek lisans yapmış olması şartı aranıyor. 

Öğretim görevlisi kadrosu için yapılacak başvuruların en geç 11 Ocak 2019 günü mesai bitimine kadar, Yenice Meslek Yüksekokulu’na şahsen veya posta yoluyla yapılması gerekiyor.  

Önceki ve Sonraki Haberler