1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Kars Dereiçi HES bakım ve onarımdan geçecek

Kars Dereiçi HES bakım ve onarımdan geçecek

Enerji Günlüğü - Kars Dereiçi HES’in 3 Yıl Süre ile Bakım ve Onarım İşi ile hizmet alım yolu ile işlettirilmesi işi ihale edilecek.Elektrik Üretim...

Kars Dereiçi HES bakım ve onarımdan geçecek

Enerji Günlüğü - Kars Dereiçi HES’in 3 Yıl Süre ile Bakım ve Onarım İşi ile hizmet alım yolu ile işlettirilmesi işi ihale edilecek.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, EÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü'ne bağlıKars Dereiçi HES’in 3 Yıl Süreli Bakım Onarım Hizmet Alım yoluyla işlettirilmesi işi açık ihale usulü ile ihale edilecek.

İhale, 23/12/2014 tarihinde saat 10:00'da EÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Sunay Mah. İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri Şehir Stadyumu Karşısı Merkez/Muş adresinde yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Merkez/MUŞ adresine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

ihaleye teklif verecek istekliler, öncelikle işin yapılacağı Kars Dereiçi HES’e gidecek, Santralde bulunan görevliler ile birlikte tesisi gezip, gerekli bilgileri aldıktan sonra görevli ile birlikte, EÜAŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğünü0 436 212 02 69 nolu telefondan arayarak firma yetkilisinin tesise gelip istenilen yerleri gördüğünü teyit ettirdikten sonra sorumlu Müdürlük (EAÜŞ Alpaslan-1 HES İşletme Müdürlüğü Merkez/MUŞ) yetkililerinden ‘Yer Görme’ belgesini alarak teklifine ekleyecekler.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler