1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kartal, Kurtköy ve İçmeler`de elektrik kesintisi

Kartal, Kurtköy ve İçmeler`de elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bazı trafo merkezleriyle enerji nakil hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7...

Kartal, Kurtköy ve İçmeler`de elektrik kesintisi

Enerji Günlüğü - İstanbul Anadolu Yakası'ndaki bazı trafo merkezleriyle enerji nakil hatlarında yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 7 Ekim Pazar günü Kurtköy ve İçmeler'in bazı kesimlerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Pazar günü 08:00-14 Saatleri arasında Kurtköy'de Orhanlı Orta Mahalle, CPK Sanayi Ticaret, Bahadır Tanrıkulu Sanayi Sitesi ve civarında trafo çalışmları nedeniyle elektrikler kesilecek. Aynı gün İçmeler İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içinde yer alan SEDAŞ'a ait enerji nakil hattında yapılacak çalışmalar nedeniyle Yenimahalle'de Tuzla CBS Fabrikası ile Tuzla Knor Fabrikası ve çevresinde kesinti uygulanacak.
Bu arada 11 Ekim 2012 tarihinde 09:00-17:00 saatleri arasında Kartal İşletme Müdürlüğü hizmet alanı içinde yer alan Maltepe Z.Evler Mahallesi Karaca Cd. Öziş Blokları, Beyazgül, 2. Karaca, Yalçın ve Mevlana sokaklarına elektrik verilemeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler