1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Kilis Belediyesi GES kurduracak

Kilis Belediyesi GES kurduracak

Kilis Belediyesi, Merkeze bağlı Ceritler Köyünde gelir paylaşımı modeliyle 10 yıllık işletme hakkı vermek üzere, GES kurduracak.

Kilis Belediyesi GES kurduracak

Enerji Günlüğü - Kilis Belediyesi, gelir paylaşımı modeli ve Belediyeye en az %10 gelir payı bırakacak şekilde 10 yıl boyunca işlettireceği bir GES tesisi kurdurmak için ihale yapacak. 

Kilis Belediye Başkanlığı, Merkeze bağlı Ceritler Köyünde 8, 10 ve 11 numaralı parseller üzerinde, gelir paylaşımı modeli ile güneş enerjisi santrali (GES) kurulumu ve GES tesisinin 10 yıl süreyle, aylık gelirin asgari %10’unun Belediyeye bırakılması şartı ile işletilmesi işleri için kapalı teklif usulüyle ihale yapacak. 

İhale konusu GES yapımı işinin muhammen bedeli 157.282.369,33 lira olarak belirlendi. Buna bağlı olarak istekliler, 4.718.471,08 lira geçici teminat yatıracaklar. 

İhale 15 Şubat 2023 günü saat 11.00’de; Kilis Belediyesi Encümeni huzurunda yapılacak. 

İhale evrakı, mesai saatleri içinde Kilis Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve 1.000 liralık ödeme karşılığında, aynı yerden temin edilebilecek.

Tekliflerin en geç ihale günü, ihale saatine kadar, Encümen Başkanlığına teslim edilmesi veya posta yoluyla gönderilecek olursa aynı saatte ulaşmış olması gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler