1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Kocaeli Üniversitesi enerji uzmanı profesör ve doçent arıyor

Kocaeli Üniversitesi enerji uzmanı profesör ve doçent arıyor

Enerji Günlüğü – Kocaeli Üniversitesi, enerji alanında çalışmaları olan bir doçent ile bir profesörü işe alacak. Kocaeli Üniversitesi; Teknoloji...

Kocaeli Üniversitesi enerji uzmanı profesör ve doçent arıyor

Enerji Günlüğü – Kocaeli Üniversitesi, enerji alanında çalışmaları olan bir doçent ile bir profesörü işe alacak. 

Kocaeli Üniversitesi; Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Elektronik Enerji ve Otomasyon Anabilim Dalı’nda görev yapacak, profesör unvanlı bir öğretim üyesi arıyor 

Adayların akıllı şebekeler ve elektrik enerjisi depolama alanında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Üniversite; Teknoloji Fakültesi, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü, Yenilenebilir Enerji Anabilim Dalı’nda çalıştıracağı, doçent unvanlı bir diğer öğretim üyesini de işe alacak. 

Doçent kadrosu için başvuracak adayların hidrojen, fotovoltaik, rüzgar enerjisi gibi yenilenebilir enerji uygulamaları konularında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Devamlı statüde olacak her iki kadronun da başvurularının, 11 Ocak 2019 günü mesai sonuna kadar, Kocaeli Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak. Posta ile yapılan başvurular geçersiz sayılacak. 

Başvurmak isteyenler; bilimsel çalışma ve yayınlarını, doçentlik belgesi, özgeçmiş ve bu bilgileri içeren CD ile birlikte 6 takım (doçent kadrosu için 4 takım) dosyayı, Akademik Personel Atama Yönergesi’nde belirtilen form ile birlikte sunacaklar. 

Önceki ve Sonraki Haberler