1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Korkut Ata Üniversitesi enerji uzmanı doçent arıyor

Korkut Ata Üniversitesi enerji uzmanı doçent arıyor

Enerji Günlüğü – Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, doçent unvanlı bir enerji uzmanı arıyor. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi,...

Korkut Ata Üniversitesi enerji uzmanı doçent arıyor

Enerji Günlüğü – Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, doçent unvanlı bir enerji uzmanı arıyor. 

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere doçent unvanlı bir enerji uzmanını, daimi statüde işe alacak. 

Adayların doçent unvanını makine mühendisliği bilim alanında almış olmaları ve buhar jetli soğutma sistemleri ile otomotiv klimalarında ejektör uygulamaları hakkında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Adayların, başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmişlerini; 2 adet fotoğraf; nüfus cüzdanı sureti; yabancı dil sonuç belgesi; lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgelerinin asılları veya noter onaylı suretleri; 2 nüsha güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu; yayın listesi;

4 takım halinde hazırlayacakları bilimsel çalışma ve yayın dosyalarını ekleyerek, 09 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler