1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Lisans başvurularına depolama tesisi formu eklendi

Lisans başvurularına depolama tesisi formu eklendi

Önlisans ve lisans başvurularında kullanılan formlara, bütünleşik elektrik depolama tesislerine ilişkin formlar da eklendi. 

Lisans başvurularına depolama tesisi formu eklendi

Enerji Günlüğü - Önlisans ve lisans başvurularında kullanılan formlara, bütünleşik elektrik depolama tesislerine ilişkin formlar da eklendi. 

Önlisans ve Lisans İşlemleri ile İlgili Başvurulara İlişkin Usul ve Esaslar’ın eklerinden Önlisans Başvurusunda Sunulması Gereken Bilgi ve Belgeler Listesi (Ek-3); Lisans Başvurusunda Sunulması Gereken Bilgi ve Belgeler Listesi (Ek-4) ve Önlisans ve Lisans Tadil Başvuruları ile Birleşme, Bölünme, Tesis/Proje Devri Onay Başvurularında Sunulması Gereken Bilgi ve Belgeler Listesi (Ek-5) formları, Bütünleşik Elektrik Depolama Ünitesine İlişkin Bilgi Formu eklenerek güncellendi. 

Buna göre başvuru işlemlerinde kullanılan formlar arasına “Bütünleşik Elektrik Depolama Ünitesine İlişkin Bilgi Formu” da eklendi. Yeni formda, elektrik depolama ünitesinde kullanılan teknoloji; elektrik depolama ünitesine bağlı ünite sayısı; depolama ünitesinin ünitelerinin kurulu gücü ve toplam kurulu güç bilgileri yer alacak. 

Formda yer alan depolama ünitesinde kullanılan teknoloji ise şöyle listeleniyor: 

  • Lityum-İyon
  • Kurşun-Asit
  • Nikel Metal Hidrit
  • Nikel Kadmiyum
  • Sodyum Sülfür
  • Diğer.
İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler