1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Malezyalı Petronas Türkiye'de

Malezyalı Petronas Türkiye'de

Enerji Günlüğü - Malezyalı petrol şirketi Petronas, Türkiye’deki ilk Petronas markalı serivisini Niğde’de açtı.Malezya kamu petrol şirketi Petronas'ın...

Malezyalı Petronas Türkiye'de

Enerji Günlüğü - Malezyalı petrol şirketi Petronas, Türkiye’deki ilk Petronas markalı serivisini Niğde’de açtı.

Malezya kamu petrol şirketi Petronas'ın  global yağlar üretim ve pazarlama kolu olan Petronas Lubricants International (PLI), Niğde’de kendi Amiral Gemisi olan Petronas markalı serivisini açtığını açıkladı. 

PLI’ ın Türkiye’de türünün ilki olan Petronas markalı servisi, PLI’ın özel servisler için geliştirdiği yeni müşteri değer teklifini sunan örnek bir servis olmakla beraber, Avrupa çapında önümüzdeki beş yıl içinde Petronas markalı servisler olarak geliştirilecek olan diğer 3500 servisin oluşturacağı geniş bir ağın parçası olacak. 

TÜRKİYE KİLİT BİR PAZAR

PLI Avrupa Bölgesi Başkanı Alessandro Orsini, “Türkiye PLI Avrupa için kilit bir pazar. Bizim ana hedefimiz, müşterilerimize teknolojik olarak ileri seviyedeki ürünlerimiz ve servislerimiz aracılığıyla birinci sınıf çözümler ve uzmanlık sunmak. Servis ortaklarımız ile yakın çalışarak, son müşterinin emin olduğu ve tüm otomotiv motor bakımı konusunda güvenebileceği, güvenilir uzmanlar olmayı umut ediyoruz” dedi. 

MÜŞTERİ EĞİTİLECEK

Alessandro Orsini ayrıca, “Amacımız, en gelişmiş teknik araçlar ve son teknoloji ekipmanları kullanarak, yağ değişimi gibi ana ve temel faaliyetlerin arakasındaki teknoloji ve inceliği göstermek. Bu, motor bakımı ile ilgili müşteriyi eğitmemize ve uzmanlığımızı ve Avrupa çapındaki teknolojik olarak ileri seviyedeki ürün yelpazemizi kuvvetlendirmemize olanak sağlayacak katma değer hizmetidir” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler