1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Marmara Üniversitesi elektrik yardımcı doçenti alacak

Marmara Üniversitesi elektrik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Marmara Üniversitesi,  Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik ana bilim dalında istihdam edilmek üzere bir yardımcı...

Marmara Üniversitesi elektrik yardımcı doçenti alacak

Enerji Günlüğü - Marmara Üniversitesi,  Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik ana bilim dalında istihdam edilmek üzere bir yardımcı doçent alacak.

Marmara Üniversitesi, Mühendislik fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Elektronik ana bilim dalında istihdam edilmek üzere yardımcı doçent alacağını ilan etti.

İlana göre, yardımcı doçent adaylarında doktorasını Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında tamamlamış olma ve çok etmenli sistemler konusunda çalışmalarının olma şartı aranıyor.

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, ilgili yönetmelik ve yönergeye uygun hazırlanmış 4 takım başvuru dosyasını dilekçelerine ekleyerek ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birime bizzat başvurmaları gerekiyor.

 Belirtilen şartları taşımayan ve süresi içerisinde başvurmayan adayların başvuruları ile postayla yapılan başvurular dikkate alınmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler