1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Mehmet Bostan Petkim AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti

Mehmet Bostan Petkim AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti

Enerji Günlüğü – Petkim AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bostan, bu görevinden istifa etti. Petkim Petrokimya Holding AŞ’den yapılan açıklamada,...

Mehmet Bostan Petkim AŞ Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti

Enerji Günlüğü – Petkim AŞ Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bostan, bu görevinden istifa etti. 

Petkim Petrokimya Holding AŞ’den yapılan açıklamada, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bostan’ın istifa ederek görevinden ayrıldığı bildirildi. 

1971 yılında İstanbul’da doğan Mehmet Bostan, İstanbul Üniversitesi, İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu ve İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden İngilizce İşletme Yüksek Lisans derecesi aldı. 

Mehmet Bostan Denizbank’ta Kurumsal Bankacılık Yetkilisi, BNP Ak Dresdner Bank’ta Pazarlama Müdürü, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’nda Müdürlük görevleri yaptı. Daha sonra Dresdner Bank AG Türkiye Baş Temsilcisi olarak görev alan Mehmet Bostan, 2009 yılında Güneş Sigorta’da Mali İşler Yönetiminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Ardından Vakıf Emeklilik Genel Müdürü olarak 6 yıl görev yapan Bostan, Turkcell Yönetim Kurulu Bağımsız Üyeliği yaptı ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nda da görev aldı. Mehmet Bostan bir dönem Türkiye Varlık Fonu Başkanı olarak da görev yaptı. 

MEHMET BOSTAN YENİDEN PETKİM AŞ YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDU

Önceki ve Sonraki Haberler