1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. MTA sondaj hizmeti alacak

MTA sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, linyit kömürü arama amaçlı sondaj hizmeti alacak.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, kamulaştırma...

MTA sondaj hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - MTA, linyit kömürü arama amaçlı sondaj hizmeti alacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, kamulaştırma başvuru ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak yürürlüğe koydu.

Buna göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, 4.000 m Aydın-Bozdoğan’da Karotlu Linyit Sondajı, 4.500 m Aydın-Bozdoğan’da Kırıntılı Linyit Sondajı, (Metrajlar birden fazla lokasyonda gerçekleştirilecektir) olmak üzere toplam 8.500 m. linyit kömürü arama amaçlı sondaj hizmeti alımı için açık ihale usulü ile ihale düzenleyecek.

İşin süresi, sözleşmenin imzalandığı tarihten (yüklenicinin kendisine veya tebligat için gösterdiği adrese tebliğinden) itibaren, 15 (onbeş) takvim günü içinde, en az 2 (iki) adet Wire-Line sistemli çalışan sondaj makinası ile işyeri teslimi yapılarak işe başlanacak (işe başlama tarihinde iki adet makinenin de aynı anda işe başlamış ve faal olması zorunludur). İşin süresi işe başlama (İşe başlama tarihi bölge kapsamında ilk sondajın fiili olarak dönme tarihi) tarihinden itibaren 180 (yüzseksen) takvim günü olacak

İhale, 20/04/2015 tarihinde saat 10:30'daMTA Genel Müdürlüğü İhsan KETİN Toplantı Salonu'nda yapılacak. Teklifler bu tarih ve saate kadar MTA Genel Müdürlüğü Genel Haberleşme Şube Müdürlüğü adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 50,00.- Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler