1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Muğla Yatağan’da doğalgaz tesisatçılığı kursu açılacak

Muğla Yatağan’da doğalgaz tesisatçılığı kursu açılacak

Enerji Günlüğü - Muğla'da ilk doğalgazın verileceği ilçe olan Yatağan'da, METEM, Yatağan Belediyesi ve Akmercan Muğla Doğal Gaz Dağıtım işbirliğiyle...

Muğla Yatağan’da doğalgaz tesisatçılığı kursu açılacak

Enerji Günlüğü - Muğla'da ilk doğalgazın verileceği ilçe olan Yatağan'da, METEM, Yatağan Belediyesi ve Akmercan Muğla Doğal Gaz Dağıtım işbirliğiyle doğalgaz tesisatçılığı kursu açılacak.

Yatağan'daki doğalgaz dağıtımının 30 yıllık lisansını alan Akmercan Muğla Doğal Gaz Dağıtım Bölge Müdürü Serdar Kaplanoğlu, Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Şeref Batur ve METEM Müdürü Aykut Turgut ile Yatağan Kaymakam Vekili Veli Biçer'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Muğla'da ilk doğalgazın verileceği ilçe olan Yatağan'da, METEM, Yatağan Belediyesi ve Akmercan Muğla Doğal Gaz Dağıtım işbirliğiyle doğalgaz tesisatçılığı kursu açılması kararlaştırıldı.

Kaymakam Vekili Biçer, açılacak kurslarda çelik ve polietilen kaynakçılık ile dişli montaj eğitimleri verileceğini söyledi. Akmercan Muğla Doğal Gaz Dağıtım Bölge Müdürü Kaplanoğlu ise sertifikası olmayanların doğalgaz tesisatının binalara çekilmesi işinde çalışamayacaklarını açıkladı.

Kursların kısa süre içinde başlayacağı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler