1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Nahçıvan gaz boru hattı için yeni ihale yapılacak

Nahçıvan gaz boru hattı için yeni ihale yapılacak

BOTAŞ, Azerbaycan’ın Nahçıvan bölgesi ile Türkiye arasında kurulacak doğalgaz boru hattının arazi, etüt ve mühendislik çalışmalarını yürütecek şirketin seçimi için 2 Temmuz'da ihale düzenleyecek.

Nahçıvan gaz boru hattı için yeni ihale yapılacak

Enerji Günlüğü - BOTAŞ, Azerbaycan’ın Nahçıvan bölgesi ile Türkiye arasında kurulacak doğalgaz boru hattının arazi, etüt ve mühendislik çalışmalarını yürütecek şirketin seçimi için 2 Temmuz'da ihale düzenleyecek.

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), "Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı Arazi - Etüt, Harita Ve Kamulaştırma Mühendislik İşi Hizmet Alımı" ihalesi açtı. 

BOTAŞ'ın ilanına göre, ihale yaklaşık 82 km uzunluğunda ve 12 inç çapında Doğal Gaz Boru Hattı, Arazi - Etüt, Harita, Kamulaştırma ve Mühendislik işlerinden oluşuyor. İhale için son teklif verme tarihi 2 Temmuz saat 14.00 olarak belirlendi. İşin süresi başlama tarihinden itibaren 150 takvim günü olacak. 

BOTAŞ daha önce açtığı "Nahçıvan Doğal Gaz Boru Hattı Etüt ve Detay Mühendislik İşi Hizmet Alımı" işi hizmet alımı ihalesini iptal etmiş ve yerine bu ihaleyi açacağını duyurmuştu. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler