1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. NDK 16 kişiyi çeşitli kadrolar altında işe alacak

NDK 16 kişiyi çeşitli kadrolar altında işe alacak

NDK, merkez teşkilatında çeşitli unvanlarla çalıştıracağı 16 kişiyi işe alacak.

NDK 16 kişiyi çeşitli kadrolar altında işe alacak

Enerji Günlüğü - NDK, merkez teşkilatında çeşitli unvanlarla çalıştıracağı 16 kişiyi sözlü sınavla işe alacak. 

Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK), merkez teşkilatında görevlendirmek üzere 3 mühendis, bir avukat, bir mütercim, 10 veri hazırlama ve kontrol işletmeni ver bir de teknisyen olmak üzere toplam 16 kişiyi işe almak için 30 Ekim-03 Kasım 2023 tarihleri arasında, Nükleer Düzenleme Kurumu, Devlet Mahallesi, 85. Cadde, No: 5, Çankaya, Ankara adresinde sözlü sınav yapacak. 

AVUKAT KADROSU GEREKLERİ

Avukat kadrosuna başvuracak olanların KPSS-P3 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk programından mezun olmaları; İngilizce dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az (D) seviyesinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmaları; başvuru tarihinin son günü itibarıyla avukatlık ruhsatnamesine sahip olmaları ve seyahat etmeye engel olacak durumda olmamaları gerekiyor. 

MÜHENDİS KADROSU GEREKLERİ

Mühendis kadrolarından ikisinde, başvuruculardan KPSS-P3 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; en az dört yıllık lisans eğitimi veren bilgisayar mühendisliği, bilgisayar bilimleri mühendisliği, bilgisayar bilimleri ve mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği, kontrol ve bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği veya bilgisayar ve yazılım mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olmaları bekleniyor. 

Diğer mühendis kadrosu için başvuracak olanların ise en az 4 yıllık lisans eğitimi veren endüstri mühendisliği bölümünden mezun olmaları gerekiyor. 

MÜTERCİM KADROSU GEREKLERİ

Mütercim kadrosuna başvuracak olanların da KPSS-P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları; en az dört yıllık lisans eğitimi veren Rusça mütercim ve tercümanlık/çeviribilimi, Rus dili ve edebiyatı, Rus dili ve edebiyatı öğretmenliği, Rus ve İngiliz dilleri ve edebiyatları veya dilbilim programlarının birinden mezun olmaları; Rusça dilinden YDS'den en az (A) seviyesinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmaları gerekiyor. 

TEKNİSYENLERDE ARANACAK ÖZELLİKLER

Teknisyen olarak çalışmak isteyenlerden de KPSS-P94 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; ortaöğretim kurumlarının elektrik elektronik bölümünden, elektrik/elektronik programından, elektrik/elektronik alanı veya elektrik/elektronik dalından mezun olmaları bekleniyor. 

VERİ HAZIRLAMA İŞLETMENLERİNDEN BEKLENEN NİTELİKLER

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmesi kadrolarından ikisi için; başvurucuların KPSS-P3 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; en az dört yıllık lisans eğitimi veren insan kaynakları yönetimi, kamu yönetimi, siyaset bilimi ve kamu yönetimi veya çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor. 

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmesi kadrolarından üçü içinse; başvurucuların KPSS-P3 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; en az dört yıllık lisans eğitimi veren iktisat, ekonomi veya işletme programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor.

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmesi kadrolarından dördüne ise; KPSS-P3 puan türünden en az 80 puan almış olan ve en az dört yıllık lisans eğitimi veren maliye, muhasebe ve finans yönetimi, ekonometri veya ekonomi ve finans programlarının birinden mezun olmuş olanlar başvurabilecek. 

Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmesi kadrolarından kalan birine başvuracak olanların; KPSS-P93 puan türünden en az 80 puan almış olmaları; adalet yüksekokulu, meslek yüksekokullarının adalet bölümü veya adalet meslek eğitimi önlisans programlarının birinden mezun olmaları ve seyahat etmeye engel olacak durumda olmamaları gerekiyor. 

25 Eylül 2023 günü saat 14.00’te başlayacak olan başvurular; en geç 09 Ekim 2023 günü saat 23.59’a kadar e-Devlet sistemi üzerinden Nükleer Düzenleme Kurumu, Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmetini kullanılarak, elektronik olarak yapılacak. Postayla ya da diğer yöntemlerle yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler