1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. NDK 27 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

NDK 27 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

NDK uzman yardımcısı kadrosuyla çalıştırmak üzere 27 kişiyi işe alacak.

NDK 27 kişiyi uzman yardımcısı olarak işe alacak

Enerji Günlüğü - NDK, merkez teşkilatında uzman yardımcısı kadrosuyla çalıştırmak üzere 27 kişiyi işe alacak. 

Nükleer Düzenleme Kurumu (NDK), Nükleer Düzenleme Uzman Yardımcısı unvanıyla merkez teşkilatında görevlendireceği 27 kişiyi Genel İdari Hizmetler (GİH) sınıfında işe almak için 13-14 Kasım 2023 tarihlerinde Nükleer Düzenleme Kurumu, Devlet Mahallesi, 85. Cadde, No: 5, Çankaya, Ankara adresinde sözlü sınav yapacak.

Adaylardan birinin çevre mühendisliği bölümünden; ikisinin endüstri mühendisliği bölümünden; altısının fizik bölümünden; altısının fizik mühendisliği bölümünden; birinin kimya mühendisliği bölümünden; yedisinin nükleer enerji mühendisliği bölümünden; ikisinin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Kamu Yönetimi, İktisat, İşletme, İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden birinden ve ikisinin de Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinin birinden lisans derecesi almış olmaları gerekiyor. 

Başvuracak olanlardan fizik, fizik mühendisliği ve nükleer enerji mühendisliği bölümünü bitirmiş olanların KPSS-P1 puan türünden en az 70; çevre mühendisliği, endüstri mühendisliği ve kimya mühendisliği bölümlerinin birinden mezun olanların ise KPSS-P1 puan türünden en az 80 puan almış olmaları bekleniyor. 

Diğer bölümlerden birini bitirenlerin ise KPSS-P35; KPSS-P36 veya KPSS-P37 puan türlerinin birinden en az 80 puan almış olmaları gerekiyor. 

Ayrıca bütün adayların YDS sınavından, en az D düzeyinde sonuç almış olmaları şartı aranacak. 

25 Eylül 2023 günü saat 14.00’te başlayacak olan başvuruların, en geç 09 Ekim 2023 günü saat 23.59’a kadar e-Devlet sistemi üzerinden Nükleer Düzenleme Kurumu, Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım hizmetini kullanılarak, elektronik olarak yapılacak. Postayla ya da diğer yöntemlerle yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler