1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Niğde'de 8 jeotermal ruhsatı verilecek

Niğde'de 8 jeotermal ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Niğde'de bulunan 8 adet Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ayrı ayrı ruhsatlandırılmak üzere...

Niğde'de 8 jeotermal ruhsatı verilecek

Enerji Günlüğü - Niğde'de bulunan 8 adet Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ayrı ayrı ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek. 

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, il sınırları içindeki çeşitli sahalarda Jeotermal Kaynak ve Doğal Mineralli Su Aramaları için 8 ruhsat vermek üzere açık teklif usulü ile ihale açtı.

İhale edilecek sahalar, Niğde'nin Altunhisar İlçesi Çömlekçi-Akmanlar-Akçaören köyü, Bor ilçesi ve Bor ilçesindeki Kayı-Balcı Köyü mevkiilerinde bulunuyor.

İHALE YERİ VE TARİHLERİ

İhaleler, 15/06/2016 tarihinde saat 11.00'de başlayıp beşer dakikalık ara ile 11.35'e kadar sürecek. İhale Yukarı kayabaşı Mah. Sağlık Cad. Adliye Yanı Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binasında bulunan İl Encümen Toplantı Salonunda, İl Encümeni tarafından yapılacak.

İşle ilgili şartname mesai saatleri içerisinde Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü (Adana yolu üzeri 2. km İl Özel İdaresi Hizmet Binası/NİĞDE) veya Yazı İşleri Müdürlüğü (Yukarı kayabaşı Mah. Sağlık Cad. Adliye Yanı İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Binası/NİĞDE) adreslerinde görülebilecek ve 100 TL karşılığında satın alınabilecek.

Her alan için ayrı ayrı tahmini bedel 100.000,00 TL+KDV, geçici teminat ise %3 oranında 3.000,00 TL olacak.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler